EAGER BEAVER

Aventurierii noștri dornici de a experimenta, în grupuri mai mici sau mai mari, alături de prieteni, colegi sau familie, distracția în caiac au la dispoziție mai multe tipuri de aventuri.

Pe această pagină puteți vedea programarea viitoarelor noastre aventuri. La Eager Beaver organizăm ture de weekend, ture mai lungi în care ne luăm timpul necesar pentru a ne bucura de un traseu pe parcursul căruia ne bucurăm de priveliști unice, sau ture scurte, gândite pentru cei care vor să iasă, după birou, cu colegii, la o aventură acvatică pe înserat.

Ce punem la dispoziție

Turele de weekend se desfășoară sâmbăta și duminica, și reprezintă o modalitate excelentă de petrecere a timpului liber între prieteni sau cu familia.

Oricât de lungă sau stresantă ar fi fost ziua de lucru, pe înserat, pe lac, cu padela în mână și nici măcar o grijă, totul pare ușor. Ia-ți colegii, înscrieți-vă la o tură de după birou și, imediat ce rupeți ușa la birou, vă așteptăm cu caiacele dornice de aventură.

Ai un chef de aventură ce nu poate fi potolit în două-trei ore? Atunci înscrie-te pentru când vom porni la drum (mai) lung, la o tură ce va avea o durată de 4-5 zile. Vezi aici când avem programată o tură mai lungă și fă-ți din timp cererea de concediu (deși în general le vom programa în perioade care includ zile libere legale). Turele vor avea un număr de aproximativ 10 participanți și vor avea loc pe râul Siret. Ziua padelăm, seara așezăm cortul, stăm la masă, povestim și legăm prietenii.

La cerere, putem organiza, în funcție și de programul vostru, team buildinguri pentru echipa ta. Scrie-ne pe pagina de contact și stăm de vorbă să punem la cale un program.